Ozons skerdētavu dezinfekcijai ir efektīvs un ilgtspējīgs risinājums, kas palīdz nodrošināt augstus higiēnas standartus visā gaļas pārstrādes procesā. Skerdētavas ikdienā saskaras ar būtiskiem izaicinājumiem – no ūdens un telpu dezinfekcijas līdz smaku kontrolei un vides prasību ievērošanai.
Ozons likvidē baktērijas, vīrusus un citus patogēnus, samazinot krusteniskās piesārņošanas risku. Tas ir piemērots virsmu, telpu, aprīkojuma un ūdens dezinfekcijai. Rezultātā tiek nodrošināta drošāka pārtikas apstrāde.
Sadalot smaku izraisošos organiskos savienojumus, ozons ievērojami samazina nepatīkamas smakas telpās, ūdens sistēmās un ventilācijā. Tas uzlabo darba apstākļus un mazina sabiedrības sūdzības.
Ozons skerdētavu dezinfekcijai palīdz samazināt organisko piesārņotāju daudzumu ūdenī, uzlabo tā kvalitāti un samazina nepieciešamību pēc biežas ūdens maiņas. Tā lietošana mazina ķīmisko vielu nepieciešamību, aizsargājot vidi un uzņēmuma tēlu.
Ozona tehnoloģija palīdz viegli ievērot stingrus vides un pārtikas drošības standartus. Tā atbalsta uzņēmumu pāreju uz ilgtspējīgākiem risinājumiem un veicina aprites ekonomiku.
Ozona sistēmas ir viegli integrējamas esošajā infrastruktūrā un pielāgojamas dažādām jaudām – no nelielām ražotnēm līdz lielām rūpnieciskām skerdētavām.
Ozons skerdētavu dezinfekcijai ir nākotnes risinājums, kas apvieno higiēnas, vides aizsardzības un ekonomijas ieguvumus. Tā lietošana palīdz samazināt resursu patēriņu, uzlabo darba apstākļus un nostiprina uzņēmuma reputāciju.
📩 Vai vēlaties uzzināt, kā ozona tehnoloģija var palīdzēt uzlabot higiēnu un optimizēt procesus jūsu skerdētavā?
Sazinieties ar mums, aizpildot kontaktformu – mēs palīdzēsim atrast piemērotāko risinājumu jūsu uzņēmumam.
Lai uzzinātu vairāk par mūsu pieredzi un aktualitātēm pārtikas rūpniecībā un higiēnas tehnoloģijās, ieskatieties arī šajās sadaļās:
➡️ Jaunākās ziņas
➡️ Par mums